Direct naar inhoud

Vacature

(plaatsing: 19 februari 2024)

In Nederland vraagt ons marktleiderschap en de voortzetting van de groei een constante inspanning van onze medewerkers. Om de kwaliteit van de producten en diensten op een hoog peil te kunnen blijven aanbieden, zijn we in Barendrecht per direct op zoek naar de volgende collega:

Customer Service Medewerker

Barendrecht | MBO | 24-32 uur per week | max. € 3.000,- (bij 40 uur)

Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken voor onze  technische buitendienst (4 personen) en onze trainers (3 personen). Deze afspraken zijn voor het plaatsen, onderhouden, instrueren of oplossen van een storing bij onze slechtziende klanten. Jouw collega’s zullen ervoor zorgen dat je binnen korte tijd alle benodigde kennis over onze producten in huis hebt.

De Customer Service Medewerker is o.a. verantwoordelijk voor:

Hier ga je werken:
OPTELEC NEDERLAND B.V. is onderdeel van de Vispero, s’ werelds grootste ontwikkelaar en fabrikant van software, optische en elektronische hulpmiddelen. Vispero verbetert de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking door simpele en effectieve oplossingen aan te reiken.

Profiel:

Wat kan je van ons verwachten:

Interesse

Heb je interesse in bovenstaande uitdagende en sociale functie? Als je graag wilt werken in een open en informele werksfeer, stuur dan je schriftelijke sollicitatie, inclusief Curriculum Vitae naar vacatures@vispero.com t.a.v. Colinde Kraaijenbrink.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Medewerker Servicedesk, Klantenservice, Customer Service, Customer Care, Planning