Direct naar inhoud

ZoomText Vergroting- en Spraak-software

ZoomText: Vergroting en spraak software voor visueel beperkten. Eenvoudige Nederlandse menustructuur, aanpasbare tekst- en achtergrondkleuren, vergroting tot 36X, contrastopties, spraak- en echofuncties. Gratis proberen met een demo-DVD of download de demonstratieversie online.

  • Vergroting met als ondersteuning spraak
  • Vergroot tot 36X
  • Eenvoudig in gebruik

Een demo van 45 dagen proberen? Vul dit aanvraagformulier in!

Wat is vergrotingssoftware?

Vergrotingssoftware is een computerprogramma dat het beeld op het scherm vergroot, waardoor tekst, afbeeldingen en andere visuele elementen beter zichtbaar worden voor mensen met visuele beperkingen. Het stelt gebruikers in staat om de weergave aan te passen aan hun individuele behoeften en voorkeuren, zoals het vergroten van tekst of het versterken van kleuren voor een betere leesbaarheid.

Overzicht van ZoomText

ZoomText is toegankelijkheidssoftware voor visueel beperkten die gebruik willen maken van de computer. 

ZoomText heeft een eenvoudige Nederlandse menustructuur en is makkelijk te leren. Ook maakt het mogelijk de tekst -en achtergrondkleuren op het scherm volledig in te stellen. De muisaanwijzer kan worden aangepast qua grootte en kleur en worden voorzien van hulplijnen om de muis sneller terug te vinden op het beeldscherm. De cursor kan eveneens vergroot worden weergegeven en voorzien worden van hulplijnen.

ZoomText Vergroting en Spraak is een volledig geïntegreerd vergrotings- en leesprogramma dat is afgestemd op gebruikers met een visuele beperking. Vergroter/Lezer vergroot en verbetert alles op uw computerscherm, zoals:

Outlook met 8x vergroting ZoomText Fusion

Twee versies van ZoomText

De spraak en de DocLezer is niet aanwezig in de versie ZoomText Vergroting.

ZoomText Vergroting en Spraak gratis proberen?

Download een gratis demonstratieversie van ZoomText. De demonstratieversie is per herstart van de computer 40 minuten te gebruiken. De demonstratieversie en handleiding is onderaan deze pagina te vinden bij Downloads.

Specificaties

Vergroting

Spraak

Alternatieve producten

Zoekt u uitgebreidere spraakondersteuning?
Kijk dan eens naar Fusion!

Zoekt u eenvoudige software met een eigen menu structuur?
Kijk dan naar GuideConnect!

Downloads

Een lijst met producten