Direct naar inhoud

Visionboard 2 grootletter toetsenbord

Toetsenbord met grotere toetsen en hoog contrast.
Voor thuis of op kantoor!

  • Extra grote toetsen van 2,5 x 2,5 cm
  • Contrastrijk, wit op zwart
  • Lichte toetsaanslag

Prijs : € 89,– incl btw
excl € 5.60 verzendkosten (bij orders tot €150)

Grootletter en contrast toetsenbord

Om het typen op een toetsenbord te vereenvoudigen kan men gebruik maken van een Visionboard 2 grootletter toetsenbord. Dit toetsenbord is voorzien van grote en goed zichtbare hoogcontrast letters, cijfers en symbolen. Deze toetsenborden worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Over het Visionboard 2 toetsenbord

Het toetsenbord heeft extra grote vierkante toetsen van 2,5 cm met een lichte aanslag. De toetsen zijn bedrukt in hoog contrast zwart op wit voor een goede leesbaarheid.

Het VisionBoard 2 toetsenbord bevat de meeste belangrijke toetsen. Toetsen die in de praktijk weinig worden gebruikt, zijn weggelaten, ook het numerieke gedeelte. Het ontbreken van het numerieke gedeelte betekent dat de standaard sneltoetsen voor ZoomText en Supernova die gerelateerd zijn aan het numerieke gedeelte niet bruikbaar zijn. Het is dan nodig om in de software de sneltoets indeling te gebruiken, die normaal gesproken gebruikt wordt voor laptops. Zie hiervoor de handleiding van uw vergroting en/of spraak software. Het toetsenbord zelf is niet groter dan een standaard toetsenbord.

De functietoetsen hebben een ovale vorm en staan gescheiden van de andere toetsen. De functietoetsen bevinden zich recht boven de goed zichtbare cijfertoetsen (F1 boven 1, F2 boven 2, etc.), waardoor ook de functietoetsen gemakkelijk vindbaar zijn.

Het toetsenbord heeft een USB-aansluiting en is geschikt voor Microsoft Windows en Apple Macintosh computers. Aan de zijkant van het toetsenbord bevinden zich twee extra USB-poorten voor het aansluiten van een numeriek toetsenblok (sneltoetsen werken niet met een apart numeriek toetsenbord), een muis(vervanger), of andere USB-apparaten.

Alternatieve producten

Zoekt u een toetsenbord met toetsen die een normale grootte hebben?
Kijk dan naar de Keys U See en ZoomText grootletter toetsenborden!

Specificaties

Downloads

Bestelformulier

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres
Door op “‘Versturen” te klikken gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een lijst met producten