Direct naar inhoud

De Victor Reader Stream 3 is een draagbare Daisy-speler waarmee je gesproken boeken, tijdschriften, kranten en nog veel meer kunt beluisteren.

 • Boeken direct downloaden op uw apparaat
 • Eenvoudige bediening door grote en duidelijke knoppen
 • Ingebouwde luidspreker en memorecorder

Privé aankoop: Prijs € 540,- incl btw en verzendkosten
Bestel met formulier

Daisyspeler

Een Daisyspeler is een apparaat dat speciaal is gemaakt voor mensen die moeite hebben met lezen vanwege een visuele beperking. Het laat hen luisteren naar audioboeken en gesproken tekst. Met een Daisyspeler kunnen ze door de inhoud bladeren, de leessnelheid aanpassen en bladwijzers toevoegen. Het maakt lezen toegankelijk voor mensen met verschillende soorten beperkingen.

Voor meer informatie over de functies van een Daisyspeler verwijzen wij naar de veelgestelde vragen

Dit product kan 2 weken vrijblijvend op proef worden getest en wordt vergoed vanuit de zorgverzekering. U kunt ook de demo ruimte in Barendrecht bezoeken. 

Bekijk op Vimeo
Video over de mogelijkheden van Daisyboeken en Daisyspelers

Waarom gesproken boeken?

Wanneer je slechter gaat zien is het lezen van een boek of tijdschrift inspannend en vraagt veel energie. Een boek lezen voelt dan vaak niet als ontspanning. Met luisterboeken hoef je alleen te luisteren. Dit maakt het mogelijk om weer op een ontspannen manier te genieten van de verhalen of informatie in een boeken, krant of tijdschrift.

 • Bibliotheek Passend Lezen

  Dé bibliotheek voor mensen met een leesbeperking. Met de grootste collectie boeken, kranten en tijdschriften in een leesvorm naar keuze. Meer dan 90.000 gesproken boeken. Dagbladen en tijdschriften. Gratis tot 18 jaar, daarna € 31,50 per jaar

Over de Victor Reader Stream 3

De Victor Reader Stream 2 is niet meer leverbaar en is vervangen voor de Stream 3!

De Victor Reader Stream 3 is een geavanceerde draagbare mediaspeler en audioboeklezer die is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van mensen met een visuele of leesbeperking. Wat dit product uniek maakt, is zijn uitgebreide ondersteuning voor audioboeken, waardoor gebruikers toegang hebben tot een uitgebreide bibliotheek van gesproken inhoud.

Alternatieve producten

Zoekt u een tafelmodel Daisyspeler zonder internet functie?
Kijk dan naar de Victor Reader Stratus 4!   

Zoekt u een eenvoudige tadelmodel online speler ?
Kijk dan naar de Daisybox!

Specificaties

Kijk voor een volledig overzicht van de specificaties en de handleiding bij de downloads hieronder.  

Downloads

Veelgestelde vragen

 • Ik heb een Daisyspeler Victor Reader Stream 2 of 3 met geheugenkaart en ik heb een abonnement voor Aanpast Lezen. Hoe kan ik een boek van Passend Lezen op mijn Victor Reader Stream beluisteren?

  Er zijn twee mogelijkheden: U kunt uw Daisyspeler Stream 2 of 3 verbinden met het Internet. Voor het verbinden van de speler met uw draadloze netwerk, verwijzen wij u naar de handleiding van de Stream 2 of 3.  Voor de verbinding met Passend Lezen, heeft u een lezersnummer bij Passend Lezen nodig. Dit kunt u verkrijgen bij uw bibliotheek voor aangepaste lectuur. Bij Optelec, afdeling Zorgverzekeraar, krijgt u een uitgebreide beschrijving en bestanden waarmee u de verbinding met Passend Lezen verder afrondt. Volg deze beschrijving nauwgezet om uw Daisyspeler Stream 2 of 3 te verbinden met het internet om boeken, hoorspelen, kranten of tijdschriften te downloaden.

  De tweede mogelijkheid is om bestanden te downloaden van de website van Aangepast Lezen. Het bestand dat u downloadt, is altijd een gecomprimeerd .ZIP bestand. Eerst dient u dit bestand op uw computer uit te pakken. Klik met de rechte muisknop op het .ZIP bestand en kies “Alles uitpakken”. Vervolgens gaat u naar de uitgepakte map en kopieert u de bestanden naar uw Daisyspeler in een map in $VRDTB.

Bestelformulier

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres
Door op “‘Versturen” te klikken gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Producten