Direct naar inhoud

De elektronische handloep Ruby XL HD heeft een hoge-resolutie beeldkwaliteit voor een zo scherp mogelijk beeld. Met een ingebouwde leesstandaard die het scherm in een comfortabele hoek houdt terwijl u het over een pagina schuift.  

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Met handvat
  • Ingebouwde verlichting

Privé aankoop: Prijs € 815,- incl btw en verzendkosten
Bestel met formulier

Mobiele beeldschermloep

De Ruby XL HD mobiele beeldschermloep is een handig hulpmiddel voor mensen met slechtziendheid. Optelec biedt diverse opties voor vergroting en contrastweergave, waardoor het lezen en bekijken van foto’s en documenten eenvoudiger wordt. Een mobiele beeldschermloep is een meeneembaar apparaat in vergelijking met een normale beeldschermloep. Ook wordt deze vaak gebruikt als men thuis geen ruimte heeft voor een beeldschermloep. 

Dit product kan 2 weken vrijblijvend op proef worden getest en kan worden vergoed vanuit de zorgverzekering of UWV. U kunt ook de demo ruimte in Barendrecht bezoeken. 

Bekijk op Vimeo
Video over de mogelijkheden van de elektronische handloep

Over de Ruby XL HD

De Ruby XL HD biedt hoogwaardige beeldkwaliteit dankzij een hoge-resolutie camera en is gemakkelijk draagbaar, zodat gebruikers het overal kunnen gebruiken. Met vergrotingsmogelijkheden kunnen teksten en afbeeldingen worden vergroot. Aanpasbare contrasten en kleuren maken individuele instellingen mogelijk. Ingebouwde verlichting helpt in situaties met weinig licht.
De bediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De Ruby XL HD kan ook extra functies bieden, zoals het vastleggen van afbeeldingen en het bevriezen van beelden. Dagelijkse taken kunnen hiermee makkelijker worden. 

Alternatieve producten

Zoekt u een loep met een groter scherm?
Kijk dan naar de Ruby 7 HD of Compact 10 HD mobiele beeldschemloep! 

Zoekt u een tafelmodel beeldschermloep voor thuis?
Kijk dan naar Clearview C!   

Specificaties

Kijk voor een volledig overzicht van de specificaties en de handleiding bij de downloads hieronder.  

Downloads

Bestelformulier

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres
Door op “‘Versturen” te klikken gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een lijst met producten