Direct naar inhoud

De beeldschermloep ClearView C ondersteunt u bij het lezen van kranten, tijdschriften en documenten 

 • Door de speciale vorm is er een handige ruimte om bijvoorbeeld een krant te lezen 
 • Kleuren en vergrotingsmogelijkheden eenvoudig instelbaar   
 • Eenvoudige bediening

 

Beeldschermloep

De ClearView C beeldschermloep is een handig hulpmiddel voor mensen met slechtziendheid. Optelec biedt diverse opties voor vergroting en contrastweergave, waardoor het lezen en bekijken van foto’s en documenten eenvoudiger wordt. Met eenvoudige bediening, makkelijke beweegbaarheid en zelfs tekst-naar-spraak functionaliteit, helpen deze loepen bij dagelijkse taken thuis, op het werk of op school.  

Voor meer informatie over de functies van een beeldschermloep verwijzen wij naar de veelgestelde vragen

Bekijk op YouTube
Dit product kan 2 weken vrijblijvend op proef worden getest en wordt vergoed vanuit de zorgverzekering. U kunt ook onze demo ruimte in Barendrecht bezoeken.

Over de Optelec ClearView C  

De ClearView C valt op door zijn gebruiksgemak, met een eenvoudige bediening voor iedereen. Bovendien biedt het extra mogelijkheden voor degenen die meer willen. Deze beeldschermloep maakt gebruik van een beweegbare tafel om hetgeen wat je wilt lezen of bekijken perfect in beeld te brengen.  

Alternatieve producten

Is lezen te vermoeiend en heeft u ook baat bij een voorleesfunctie?
Kijk dan naar ClearView C Spraak!  

Zoekt u een apparaat met meer werkruimte voor een hobby?
Kijk dan naar de Onyx HD Deskset

Zoekt een een mobiele en draagbare beeldschermloep?
Kijk dan naar de Compact 10!

Specificaties

Kijk voor een volledig overzicht van de specificaties en de handleiding bij de downloads hieronder.  

Downloads

Veelgestelde vragen

 • Het bedieningspaneel van mijn ClearView C beeldschermloep reageert niet. Wat kan ik doen?

  Heeft u de ClearView C beeldschermloep al een paar jaar? Dan kan het zijn dat de batterijen van het bedieningspaneel leeg zijn. Lees hieronder verder, hoe u de batterijen kunt vervangen.

  Een andere mogelijkheid is, dat het bedieningpaneel opnieuw gekoppeld moet worden aan de beeldschermloep. Volg de instructies om het bedieningspaneel opnieuw te koppelen.

  De batterijen vervangen
  Om de batterijen te vervangen, opent u het batterijvakje aan de zijkant van het bedieningspaneel. Afhankelijk van het model kan het zijn dat er een schroef verwijderd moet worden. Plaats twee nieuwe knoopcel batterijen (type CR2025) in het vakje. Sluit het vakje en het bedieningspaneel is weer klaar voor gebruik. Het bedieningspaneel dient opnieuw gekoppeld te worden.

  ClearView C batterijen vervangen

  Het bedieningspaneel koppelen

  1. Zet de ClearView C uit en weer aan door op de aan / uit knop te drukken op de linkerkant van de metalen kast achter de monitor boven de kabelaansluitingen;
  2. Houd het bedieningspaneel verticaal, met de achterkant tegen de rechter zijkant van de metalen kast;ClearView C het bedieningspaneel aan zijkant houden
  3. Er verschijnt een icoon op het scherm om aan te geven
   dat het koppelproces start;
  4. Druk vijf seconden, gelijktijdig op de aan / uit knop (oranje knop op het bedieningspaneel) en de knop voor de overzichtsfunctie (blauwe knop);ClearView C de afstandbediening koppelen
  5. Als het koppelproces goed is verlopen, zal het koppelicoon verdwijnen van het scherm.

  Als het koppelen niet is gelukt, zal het koppelicoon binnen 30 seconden verdwijnen. Herhaal dan bovenstaande stappen. Redenen waarom het niet lukt kunnen zijn:

  • De batterijen zijn leeg: lees De batterijen vervangen;
  • De verkeerde knoppen om het koppelproces te starten zijn ingedrukt;
  • Het bedieningspaneel is defect: Neem dan contact op met de afdeling Support088-6783514 of support@optelec.nl. Het bedieningspaneel zal worden vervangen. Als u een nieuw bedieningspaneel ontvangt, dient u het opnieuw te koppelen aan uw ClearView C (Zie: Het bedieningspaneel koppelen.).
 • Verzending en bezorging

  Wat is de levertijd?

  De levertijd van voorradige, kleine producten zoals een handloep, Daisyspeler of Go-box is twee werkdagen.

  Voor grotere producten zoals een beeldschermloep, voorleesapparaat of braille leesregel, maken wij met u een afspraak wanneer een service engineer dit product bij u komt afleveren.

  Voor werk- en studie plekken wordt er altijd eerst met u contact opgenomen over de wijze van levering en installatie.

Een lijst met producten