Direct naar inhoud

Blindshell Classic Lite

Mobiele telefoon met Nederlandse spraak en eenvoudige bediening en navigatie!

  • Blindshell Classic Lite eenvoudige toegankelijke telefoon
  • Nederlandse voorlees functie: leest alles voor wat in het display staat
  • Groot contrastrijk display
  • Voor blinden, slechtzienden en senioren

Prijs € 269,- incl btw en verzendkosten

Toegankelijke telefoons

Toegankelijke telefoons zijn eenvoudiger te bedienen dan de standaard telefoons met aanraakscherm. Deze telefoons lezen voor wat er op het scherm staat zoals menu items en telefoonnummers. Het fysieke toetsenbord heeft goed voelbare, contrastrijke knoppen. En het grote display toont alles in de gewenste kleurcontrasten en vergroot weergegeven. Zorgverzekeraars vergoeden telefoons niet.

Bekijk op Vimeo
Video over de mogelijkheden van een toegankelijke telefoon

Over de Blindshell Lite

De BlindShell Classic Lite is een mobiele telefoon met Nederlandse spraakweergave en is de minder uitgebreide versie van de Blindshell Classic 2. Het toestel is voorzien van een verlicht toetsenbord, uitgevoerd in zwarte toetsen met witte karakters en groot verlicht display van 2,8 inch (circa 7 cm). De bediening is eenvoudig dankzij de ingebouwde voorleesfunctie, het fysieke toetsenbord en eenvoudige menu’s. Het menu kan getoond worden in grote pictogrammen, alleen tekst of een combinatie daarvan.

Het is mogelijk om tien contacten toe te wijzen aan één van de cijfertoetsen 0-9. De spraaksnelheid is in stappen instelbaar en de intonatie van de stem is ook aan te passen. De lettergrootte is in één stap aan te passen en de tekst kan in de volgende kleurenschema’s getoond worden:

Met de SOS noodknop aan de achterzijde kunt u hulp inschakelen als u in een noodsituatie komt. Als u de knop minstens drie seconden ingedrukt houdt, wordt de gekoppelde contactpersoon voor noodgevallen gebeld. De BlindShell Classic bevat nog meer functies. Het is aan u welke functies u wilt gebruiken. U kunt altijd gewoon bellen en berichten verzenden, en verder niets anders. Maar naast de bovengenoemde functies bevat de BlindShell Classic nog het volgende:

De Blindshell Classic Lite wordt geleverd inclusief een gratis magnetische lader ter waarde van €24,50. We plaatsen een magnetisch contact in de micro USB verbinding, waarna het laadsnoer magnetisch vastklikt. Dit oplaadsysteem vermijdt vrijwel volledig de kans op schade aan het oplaadpunt. Hierdoor is het systeem heel eenvoudig aan te sluiten, wat ideaal is voor slechtzienden en blinden die zelfstandig de telefoon willen gebruiken.

de magnetische oplader

Alternatieve producten

Zoekt u een toegankelijke mobiele telefoon die meer functies biedt, zoals stembesturing en Whatsapp?
Kijk dan naar de Blindshell Classic 2!

Specificaties

Bestelformulier

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres
Door op “‘Versturen” te klikken gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een lijst met producten