Direct naar inhoud

ARC Toolkit

De ARC Toolkit is een tool voor het testen van de toegankelijkheid van webpagina’s. Het is een browserextensie die speciaal is ontworpen om ontwikkelaars en testers te helpen bij het identificeren en oplossen van toegankelijkheidsproblemen op websites.

ARC Toolkit

ARC Toolkit – directe web-toegankelijkheid controle.

De ARC Toolkit is een tool voor het testen van toegankelijkheid op professioneel niveau waarmee u snel en efficiënt webpagina’s kunt beoordelen op toegankelijkheid en problemen kunt ontdekken die verband houden met de WCAG 2.1 level A- en AA richtlijnen.

Met deze handige Chrome extensie kunt u eenvoudig inzoomen op codeniveau en diepgaand inzicht krijgen in de toegankelijkheid van de te controleren pagina. Het is een onmisbare tool om cruciale toegankelijkheidsproblemen te identificeren en aan te pakken.

Directe controle van uw webpagina.

Geen afspraken of agenda-planning met collega’s of andere teamleden; maar de ARC Toolkit biedt u de mogelijkheid tot een directe toetsing, aanpassing en controle.

Gebruikersvriendelijk

Na een eenvoudige download direct beschikbaar als onderdeel van uw Google Chrome browser.
Open ‘inspecteren’ (Ctrl + Shift + i) en selecteer ARC Toolkit en klik op ‘run tests’. ARC Toolkit geeft u een direct overzicht van fouten en waarschuwingen op diverse onderwerp niveau’s.

Downloads

ARC Toolkit