Direct naar inhoud

Spectaculaire update Jaws/Fusion software

Gepubliceerd op:

In de update van maart is er aan Jaws (en Fusion) een functie toegevoegd, waarbij beeldbeschrijving wordt gegeven door kunstmatige intelligentie (AI).
Zo worden afbeeldingen , tabellen en grafieken heel uitvoerig en gedetailleerd beschreven.

Groep jonge, vrolijke mensen zittend op strand in de avond

Tijdens het navigeren kom je soms foto’s, grafieken en andere visuele elementen tegen zonder alternatieve beschrijving. Dit maakt het moeilijk om de informatie van het plaatje te begrijpen. Met de JAWS-functie beeldbeschrijving kan een foto worden ingediend om deze te analyseren.

Beeldbeschrijving AI is een update van Beeldbeschrijving die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie (AI)-technologie om beelden te beschrijven met behulp van services zoals Chat GPT van Open AI en Gemini van Google.

Meer weten wat er op de foto staat en wat er in de update zit ?

Een lijst met artikelen